ЭРКАКЛАРНИ СИЗ ҚАНЧАЛИК ЯХШИ БИЛАСИЗ?

 druzhba-mezhdu-muzhchinoy-i-zhenshhinoy-17-priznakov-obmana

Биз ҳақимизда эркаклар нима деб ўйлашади? Бир қараганда, бу ҳақда англаш осон эмасдек туюлади. Бугун биз эркаклар психологиясини қанчалик билишингни текшириб кўришни таклиф қиламиз. Сизнинг қаршингизда машҳур эркакларни аёллар ҳақидаги узуқ-юлуқ иборалари. Фикрлар тугашини тўғри вариантларини танланг. Қалам ва қоқоз олиб, тўғри жавобга мос келадиган ҳарфларни ёзинг.

1. Оскар Уайльд.

Эркаклар юзи - унинг таржимаи ҳоли, аёллар юзи унинг...

А) бир умрлик қисмати;

Б) фантастик романи;

В) реклама эълони.

2. Аристотель Онассис

Агар аёллар бўлмаганида, унда...

А) яхта учун ном танлаш мушкул бўларди;

Б) уларни ўйлаб топиш лозим бўларди;

В) ердаги ҳамма пулларни маъноси қолмасди.

3. Оскар Уайльд

Қизиқ, хунук аёллар ҳамиша ўз эрларини рашк қилишади, гўзаллари эса...

А) ўз жазманларини;

Б) ҳеч қачон;

В) рашкларидан ўзлари жабр чекади.

4. М.Ю.Лермонтов

Аёллар фақат уларни севишади, қайсиким...

А) билмайди;

Б) қўрқишади;

В) ҳурмат қилишмайди.

5. Жек Лондон

Аёллар - бу амалга ошмаган...

А) эркак;

Б) табиат мўъжизаси;

В) фаришта.

6. А.С.Пушкин

Барча аёллар ажойиб, ҳуснни эса уларга ... беради.

А) яхши тикувчи ва нозланиш;

Б) эркакларга муҳаббат;

В) эркакка муҳаббат.

7. Ив Сен-Лоран

Аёллар кийимида энг муҳими - бу ...

А) уни кийиб юрадиган аёл;

Б) уни тикадиган тикувчи;

В) у беркитиб турмайдиган жой.

8. Жорж Байрон

Аёллар қалбига олиб борадиган барча сўқмоқлардан энг қисқаси...

А) пул;

Б) шеърият;

В) шафқат.

9. Сальвадор Дали

Аёлларни чин юракдан севиш керакмас, севмаслик эса...

А) умуман керакмас;

Б) жуда зерикарли;

В) иложи йўқ.

10. И.А.Бунин

Аёллар ҳеч қачон қачонлардагидек кучли бўлолмайди...

А) улардан иккиси учинчисига қарши бирлашгандагидек;

Б) улар ожизлик билан қуроланганидек;

В) улар бизнинг камгаплигимизни мақташганидек.

Жавоблар

1.Б,2.В,3.Б,4.А,5.А,6.Б,7.А,8.В,9.В,10.Б.

Натижалар: ўз тўғри жавобларингизни санаб чиқинг ва ўз натижангизни билинг.

0-3 - эркаклар психологияси сиз учун – қизиқ эмас. Дунёқарашни кенгайтириш пайти келди!

5-7 - ёмон натижа эмас, аммо ҳали муаммо бор! Маслаҳатимиз: ўқиш, ўқиш ва яна ўқиш! Эркакларни ўрганиш жуда қизиқарли машғулот.

8-10- эркаклар мияси сиз учун очиқ китоб. Сизни ҳаётни билишингиз ва ички ҳиссиётингизга тан бермасдан илож йўқ. Табриклаймиз!

Шарх қолдириш


Security code
Янгилаш

Гузаллик
Менинг оилам
9 ойлик бахт
Болажоним 
Сог булинг
Пазанда 
Одамлар орасида
Соч парвариши
Тана ва юз парвариши
Қўл ва оёқ парвариши
Спорт ва фитнесс
Чиройли қомат
Режалаш
Ҳомиладорлик
Туғруқ
Туғруқдан сўнг
Чақалоқ
Эмизиш
1-3 ёшгача
3 ёшдан 7 ёшгача
Ўсмирлар
Болалар шифокори  
Гинеколог ҳузурида
Сексопатолог ҳузурида
Уролог ҳузурида
Ўзим ўзимга табиб
Мурожаат қилдингиз
Рецептлар
Ҳаммаси ошхона учун
Турфа тақдирлар
Менинг ҳаётим
Тақдир кўчалари
Ҳаётий воқеа
Ҳаётий репортаж
Турфа Фикрлар Макрнинг 41 Туяси Карьера ва Хукук Юлдузлар Мода ва Шопинг  Сайт харитаси
Эркаклар аёллар ҳақида
Аёллар эркаклар ҳақида
 Murosai-madora Ҳуқуқингизни биласизми?
Карьера
Янгиликлар
Оила беги
Машҳур аёллар
Интервью
Мода янгиликлари
Юлдузлар имиджи
Ярмарка